Service staat bij Van Nierop Banden hoog in het vaandel. Want als je pech hebt, wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Voor de bedrijfsmatige kant betekent tijd is geld, dus moet het voertuig zo snel en goed mogelijk gerepareerd worden.

Ook verlenen wij pechservice aan klanten van collega bandenspecialisten die hier in de omgeving gestrand zijn, normaliter krijgen wij dan een melding van een bekende collega dat er een klant van hen met pech staat in onze omgeving en of wij dat kunnen oplossen, nadat wij dan alle gegevens binnen gekregen hebben gaan wij zo spoedig mogelijk naar de locatie van het gestrande voertuig en helpen hem weer op weg, de factuur gaat dan naar de collega bandenspecialist zodat wij niet met zijn klant hoeven af te rekenen.

Zo zijn wij b.v. ook aangesloten bij diverse servicenetwerken waarbij op nationaal en internationaal niveau bandenspecialisten zijn aangesloten die pechservice kunnen verlenen, zodat een met bandenpech gestrande klant zo spoedig mogelijk geholpen kan worden.

Tevens zijn wij ‘Serviceprovider’ voor transportbedrijven die aangesloten zijn bij een ‘Fleetmanagement system’, dit zijn bandencontracten met wagenparkbeheerders die vaste afspraken hebben met bandenfabrikanten, betreft vervanging, onderhoud, service en prijzen, deze werkzaamheden worden veelal op de locatie van het wagenpark verricht.

Onze speciaal ingerichte servicewagen staat dag en nacht klaar om u te helpen! Er staan altijd diverse complete band-, wielcombinatie klaar om gewisseld te kunnen worden tijdens een pechgeval.

 

vannieropbanden_pechservice