Van Nierop Banden staat bekend om de kwaliteit waarmee auto’s en voertuigen worden uitgelijnd. In het uitlijnen van voertuigen mogen wij ons met recht echte specialisten noemen, we lijnen niet alleen uit voor onze eigen klanten maar ook veel voor autobedrijven uit de regio en via diverse autoforums weten regelmatig mensen uit het hele land ons te vinden met auto’s die een afwijkend rijgedrag hebben en al diverse keren in hun eigen regio uitgelijnd zijn zonder een tevreden resultaat.

We lijnen niet alleen auto’s uit maar ook vrachtauto’s, opleggers, aanhangwagens, tractoren en landbouwvoertuigen etc. Een voertuig met rijgedragproblemen gaat na een uitlijnbeurt bij Van Nierop Banden weer weg met een perfect rijgedrag.

Levensduur band verlengen

Door het afstellen van de wielen van het voertuig gaat het voertuig weer recht ‘lopen’. Hierdoor wordt een beter rijgedrag verkregen en een gunstigere rolweerstand. De banden gaan bovendien langer mee.

Speciale apparatuur voor uitlijnen

Het uitlijnen van auto’s en andere voertuigen bestaat uit het meten met speciale apparatuur van de wielstanden van het voertuig en het daarna op de juiste stand afstellen van deze wielstanden. Hierbij wordt gemeten hoe de wielen onder het voertuig staan. Of het voertuig bijvoorbeeld X- of O-benen heeft, of in de hondengang loopt.

 

uitlijnen-band